Kveekareiden hiljaisessa hartauskokouksessa kokoonnumme istumaan yhdessä Jumalan läsnäolossa ja kuuntelemaan Hengen kuiskauksia sydämissämme. Joskus nämä kuiskaukset inspiroivat meitä todistamaan toisille, suullisesti tai jossakin muussa muodossa.
Jumalan Henki voi puhua meille lukemattomin tavoin. Se voi olla ajatuksia ja sanoja, tai se voi olla kuvia, tuntemuksia, tunteita, värejä, ääniä, liikettä…

Ekstaattisessa tanssissa (Ecstatic Dance-konsepti) antaudumme kehollemme ja annamme sen liikuttaa meitä…
Järkeilevä mieli hiljenee ja antaa tilaa musiikille ja tanssille, joka nousee meissä luonnollisesti, jolloin Henki saa liikuttaa meitä myös tällä tavalla!

Juhlistakaamme Maailman kveekaripäivää kokeilemalla yhdistää hiljainen hartauskokous ja tanssi!

Tapaamme Zoomissa (linkki löytyy avaamalla oheinen dokumentti) ja kokoonnumme ensin hetkeksi hiljaiseen hartauteen. Sitten jatkamme tanssimalla saman soittolistan tahtiin kukin tahollamme 1-1,5 tunnin ajan. Lopuksi jatkamme taas hiljaisena hartauskokouksena.

Olet tervetullut jakamaan millä tahansa kielellä, ja kuka tahansa voi auttaa tulkkaamalla toisen sanoja tarvittaessa. Kun tulkkausta ei ole, voimme vain keskittyä tuntemaan ja kuulemaan Jumalan hengen sanojen takana, vaikka aivomme eivät ymmärtäisikään itse sanoja.

Lämpimästi tervetuloa!

Ohjeistus Extatic Dance- osuudelle, mukautettuna verkkoympäristöön

Tanssilattialla ei käytetä sanoja

Tulemme yhteen luomaan turvallisen ja pyhän tilan liikkeelle. Sanattomuus tanssilattialla antaa meille mahdollisuuden siirtyä pois päästämme, kosketuksiin kehomme sydämemme ja sieluumme kanssa.
Jätämme päivän puheet ja huolet taaksemme ja löydämme yhteyteen Hengen ja toistemme kanssa uudella tavalla.

Tanssilattia on kunnioituksen ja turvan paikka

Ecstatic Dance on luotu turvalliseksi tilaksi, tanssimme sitten yksin tai muiden kanssa.
Tämä ei ole mikään esitys, joten voimme vain rentoutua liikkeeseen sen mukaan, miltä tuntuu, ja on samantekevää miltä se näyttää. Jopa hengitys ja spontaanit äänet voivat olla osa virtaavaa liikettä!
Voit valita, pidätkö videokameraa tanssin aikana auki vai et. Pidä mikrofonisi vaimennettuna.

Jos sinun tekee mieli ottaa kontaktia toisiin tanssijoihin, voit sanattomasti elekielellä esittää heille tähän kutsun, ja he päättävät itse, tarttuvatko he tuohon kutsuun nauttia hetken yhteisestä tanssista.
Jos joku tarjoutuu jakamaan tanssin kanssasi, mutta et ole kiinnostunut, voit vaikka kumartaa heille kädet sydämesi edessä viestien ”ei kiitos”.

Valmistaudu tähän etähartauskokoukseen testaamalla kaiuttimesi etukäteen, vaientamalla matkapuhelin ja ilmoittamalla toisille, jotka mahdollisesti ovat samassa talossa kanssasi, että nyt aiot omistaa pari tuntia hiljaisuudelle ja tanssille, etkä halua, että sinua keskeytetään sanoilla tai katselevalla yleisöllä.
Jos he haluaisivat liittyä seuraasi, kutsu heidät mukaan tanssimaan ekstaattiselle tanssilattiallemme!

Tämä tilaisuus pidetään Zoomin kautta, linkki löytyy avaamalla oheinen tiedosto.
Zoom-linkki-1

Soittolista jaetaan Zoomin chatissa tapahtuman aikana.

Järjestäjä: Aino/Suomen vuosikokous

Lisää:

Tervetuloa hartauskokoukseen!

Home