Kveekareiden hiljaisessa hartauskokouksessa kokoonnumme istumaan yhdessä Jumalan läsnäolossa ja kuuntelemaan Hengen kuiskauksia sydämissämme.

Joskus nämä kuiskaukset inspiroivat meitä todistamaan toisille, suullisesti tai jossakin muussa muodossa. Jumalan Henki voi puhua meille lukemattomin tavoin.Se voi olla ajatuksia ja sanoja, tai se voi olla kuvia, tuntemuksia, tunteita, värejä, ääniä, liikettä…

 

Ekstaattisessa tanssissa (Ecstatic Dance -konsepti) järkeilevä mieli hiljenee ja antaa tilaa musiikille ja tanssille, joka nousee meissä luonnollisesti, jolloin Henki saa liikuttaa meitä myös tällä tavalla!

Tapaamme Zoomissa tanssimme ensin saman soittolistan tahtiin kukin tahollamme n. 1- 1,5 tunnin ajan ja sitten jatkamme hiljaisella hartauskokouksena.

Olet tervetullut jakamaan millä tahansa kielellä, ja kuka tahansa voi auttaa tulkkaamalla toisen sanoja tarvittaessa. Kun tulkkausta ei ole, voimme vain keskittyä tuntemaan ja kuulemaan Jumalan hengen viestin takana, vaikka aivomme eivät ymmärtäisikään sen sanoja.

Lämpimästi tervetuloa!

Ohjeistus Extatic Dance- osuudelle, mukautettuna verkkoympäristöön


Tanssilattialla ei käytetä sanoja


Tulemme yhteen luomaan turvallisen ja pyhän tilan liikkeelle. Sanattomuus tanssilattialla antaa meille mahdollisuuden siirtyä pois päästämme, kosketuksiin kehomme, sydämemme ja sielumme kanssa. Jätämme päivän höpötykset ja huolet taaksemme ja löydämme yhteyteen Hengen ja toistemme kanssa uudella tavalla.

Tanssilattia on kunnioituksen ja turvan paikka

 

Ecstatic Dance on luotu turvalliseksi tilaksi, tanssimme sitten yksin tai muiden kanssa.

Tämä ei ole mikään esitys, joten voimme vain rentoutua liikkeeseen sen mukaan, miltä tuntuu, ja on samantekevää miltä se näyttää. Jopa hengitys ja spontaanit äänet voivat olla osa virtaavaa liikettä!
Voit valita, pidätkö videokameraa tanssin aikana auki vai et. Pidä mikrofonisi vaimennettuna.

Jos sinun tekee mieli ottaa kontaktia toisiin tanssijoihin, voit sanattomasti elekielellä esittää heille tähän kutsun, ja he päättävät itse, tarttuvatko he tuohon kutsuun nauttia hetken yhteisestä tanssista.
Jos joku tarjoutuu jakamaan tanssin kanssasi, mutta et ole kiinnostunut, voit vaikka kumartaa heille kädet sydämesi edessä viestien ”ei kiitos”.


Valmistaudu tähän etähartauskokoukseen testaamalla kaiuttimesi etukäteen, vaientamalla matkapuhelin ja ilmoittamalla toisille, jotka mahdollisesti ovat samassa talossa kanssasi, että nyt aiot omistaa pari tuntia hiljaisuudelle ja tanssille, etkä halua, että sinua keskeytetään sanoilla tai katselevalla yleisöllä.
Jos he haluaisivat liittyä seuraasi, kutsu heidät mukaan tanssimaan ekstaattiselle tanssilattiallemme!


Tämä tilaisuus pidetään Zoomin kautta, linkki löytyy avaamalla oheinen tiedosto.


Soittolista jaetaan Zoomin kautta tapahtuman aikana.


Järjestäjä: Aino/Suomen vuosikokous

Lisää:

http://www.kveekarit.org/yhdistys/tervetuloa-hartauskokoukseen/


https://ecstaticdanceturku.fi/

 

 

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/4430722720?pwd=TEQxZkhnSWFDUHlrNVFLMW5zTjd2Zz09

 

Meeting ID: 443 072 2720

Passcode: Kveekar1